Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó lakóövezeti telek Budapest

1224 Budapest, XXII. kerület , Angeli utca

35 M Ft

27 800 Ft /m2

  • Telekterület:

    1259 m2

Eladó lakóövezeti telek Budapest
1 / 4
  • Eladó lakóövezeti telek Budapest
  • Eladó lakóövezeti telek Budapest
  • Eladó lakóövezeti telek Budapest
  • Eladó lakóövezeti telek Budapest
Közvetítői azonosító: TK019887-4717612
Azonosító: 609986

Paraméterek:

  • vezetékes gáz nincs
  • vezetékes víz telken belül
  • villany az utcában
  • csatorna nincs

Leírás:

XXII. ker. Nagytétény, Ráchegyen, kertvárosi környezetben eladó egy 1259 m2-es, beépítetlen, sík építési telek. A környék zömében az elmúlt évek során épült be, a környező ingatlanok szinte mindegyikén ház áll, melyben életvitel szerűen laknak. A terület emellett háztáji gazdálkodásra is alkalmas, így ötvözi a fővásrosi lakhatás, és a természetközeli életvitel előnyeit. Víz telken belül található, kiépített mérőhellyel, villany a kapu elől beköthető. A terület jó minőségű kerítéssel körbekerített.A szomszédság, és a környező házak mind rendezettek. A környezet remek ellátottságú, oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek, orvosi ellátás, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek mind a XXII. kerületben, mind a szomszédos Diósdon elérhetőek. a 2 perc sétányira található autóbuszmegállóból BKK autóbuszok indulnak a Camponához, illetve Diósdra és Törökbálintra is. Autóval az ingatlan mind a Budai, mind a Pesti oldal, illetve az M0 körgyűrű felől is könnyen elérhető.A telek hátsó határa egy másik, hasonló méretű és adottságú telekkel érintkezik, mely szintén eladó. A két telek együtt is megvásárolható.Az ingatlan irányára: 35 M Ft
Érd: Regius János ** ** *******

Referencia szám: TK019887

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Regius János

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]